Gençlik Haftası Başladı

Afyonkarahisar'da Gençlik Haftası, Kocatepe Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

Başkan Aynacı, “Kardeşimize hayırlı olsun”

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, hayırsever bir vatandaş tarafından belediyeye hibe edilen tekerlekli sandalyeyi Musa Burak’a hediye etti.

Akaryakıtta Tek Fiyat Dönemi Başladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun kararıyla akaryakıt istasyonlarında farklılaştırılmış ürünlerin aynı fiyata satılması başladı. Artık benzin ve dizel gibi ürünler için farklı fiyat uygulanmayacak.

Taşoluk’ta internet ile ilgili altyapı sorunu çözülüyor

Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin Özen, 6 mahalle muhtarı ile birlikte Afyonkarahisar Telekom İl Müdürü Mehmet Murat Uslular’ı ziyaret ederek belde ile ilgili talepleri iletti.

Ücretli Çalışan Sayısı Yıllık Arttı, Sanayide Azalış Yaşandı

TÜİK'in açıkladığı "Ücretli Çalışan İstatistikleri"ne göre çalışan sayısı yıllık yüzde 2,6 oranında artarken, aylık bazda yüzde 0,1 oranında düşüş yaşandı.

Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi için Genelge Resmi Gazete'de

Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesine yönelik genelge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği Başkanı Seçildi

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği'nin yeni başkanı olarak seçildi. Öztaş, birlik genel kurulunda 90 geçerli oyun tamamını alarak başkanlık görevine getirildi.

Kanuna Uymayan İşletmelere Ticaret İl Müdürlüğünden Caza Yağdı

Fiyat Listelerini Giriş Kapısına Asmayan İşletmelere Ticaret İl Müdürlüğünden Caza yazıldı

Afyonkarahisar Belediyesi'nde Böcek Olayı: Soruşturma Sonuçlandı

Afyonkarahisar Belediyesi'nde yaşanan böcek iddialarına ilişkin soruşturma sonuçlandı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan incelemenin ardından "kovuşturmaya yer yoktur" kararı verildi.

AK PARTİ İL TEŞKİLATI KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı kan bağış kampanyasında bulundu.

Kasapoğlu: Gençlik Haftası Coşkuyla Kutlanacak

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri ve 14 Yurt Müdürü ile Şuhut’ta bir araya gelerek heyecan dolu bir toplantı gerçekleştirdi.

EDEBİYAT DERGİSİ İLİSTİR FANZİN'DEN DİKKAT ÇEKEN KAPAK

Afyonkarahisar’ın edebiyat dergisi İlistir Fanzin, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın karakalem portrelerini kapağında buluşturarak dikkat çekici bir işe imza attı.

Küçükhüyük’te yağmur duası yapıldı

Küçükhüyük kasabasında, kuraklık ve yağışsızlık endişesiyle mücadele etmek adına bir araya gelen vatandaşlar, Belediye Başkanı Osman Ateş'in öncülüğünde yoğun bir katılımla yağmur duası gerçekleştirdi.

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINA ÖZEL ŞAMPİYONA

Afyonkarahisar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak.

Afyonlu Hakemlerin Başarısı Şampiyonada Dikkat Çekti!

Afyonkarahisar'da düzenlenen U-16 Türkiye Şampiyonası'nda İbrahim Elmas, Sultan Durgut ve Güneş Kızılaslan gibi Afyonlu hakemlerin gösterdiği başarılı performans takdir topladı.