albikere.com’dan 1. Yıla Özel Kampanya

Türkiye’nin alışveriş sitesi, Afyonkarahisar’ın markası albikere.com ilk yılını dolduruyor.

Gündem 27.04.2022 14:16:00 0
 albikere.com’dan 1. Yıla Özel Kampanya

Her alışverişte bir öğrenciye burs imkânı sağlayan, öğrencilerin ve üreten kadınların hayatlarına dokunan albikere.com birinci yılına özel kampanyalar ile kazandırıyor.

Her yönden kazandıran alışveriş sitesi albikere.com hızla büyümeye devam ediyor. Vali Yardımcısı Ömer Tekeş koordinesinde Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker’in destekleriyle faaliyetlerini sürdüren siteye ilgi her geçen gün artıyor. Kadın üreticileri ve kadın kooperatiflerini destekleyen albikere.com, ürünlerini kolayca satabilmelerine de imkân sağlıyor. Komisyon oranları düşük olan albikere.com bu gelirlerin tamamını ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği olarak veriyor.

25 Mayıs 2021 tarihinde Afyon Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyete geçen albikere.com’a ilk yılını geride bırakırken 1. yıla özel hazırlanan kampanyalar da dikkat çekiyor. 25 Mayıs- 25 Nisan tarihleri arasında Albikere mobil uygulaması üzerinden yapılacak her 100 TL ve üzeri alışverişlerde termal otellerde konaklama imkanı sunuluyor.

İnşallah uzun yıllar bu şehre hizmet edecek

Afyonkarahisar’ın dünyaya açılan kapısı albikere.com’un birinci yılına girmeden markalaştığını ve bunun mutluluk verici olduğunu belirten uyduğunu belirten Vali Gökmen Çiçek: “25 Mayıs 2021 yılında e ticaret hayatına adım atan sitemiz albikere.com 1. Yaşına yaklaşıyor. İnşallah çok daha uzun yıllar bu şehre, öğrencilerimize ve kadınlarımıza hizmet edecek. Birinci yıla özel kampanyalarımız var. Tüm vatandaşlarımızın kampanyaya deste vermesini istiyor, Şimdiden destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli