Kayacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnış anlamış!

Bolvadin Belediyesi’nde sokak köpeklerinin uygunsuz şekilde toplanıp, taşınması ile ilgili fotoğraflar büyük tepki çekti.

İlçeler 27.12.2021 18:19:00 0
 Kayacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnış anlamış!

Hayvansevenler Derneği’nin (HAYSEV) geçtiğimiz günlerde Instagram sayfası üzerinden Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin Belediyesi’nde sokak köpeklerinin uygunsuz şekilde toplayıp, taşınması ile ilgili paylaştığı fotoğraflar büyük tepki çekti.

Başkan Erdoğan istişare toplantısında mesaj vermişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da gerçekleşen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda sahipsiz sokak hayvanları hakkında belediye başkanlarına bir dizi mesaj vermişti.

Başkan Erdoğan mesajında sahipsiz sokak hayvanları ile ilgili belediye başkanlarına “Sahipsiz hayvanların yeri sokaklar değil barınaklardır. Belediye başkanlarına sesleniyorum, sahipsiz hayvanlar için önlem alın, sıcak, güvenli barınaklar kurun” ifadelere vererek belediye başkanlarını uyardı.

Sokak köpekleri korunaksız ve uygusuz şekilde toplanıyor

Lakin Bolvadin Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerinin uygusuz şekilde sokak hayvanlarını toplaması sosyal medyada oldukça tepki çekti. HAYSEV Derneği’nin resmi Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarda sokak köpekleri üstü açık bir zabıta arabası ile demirler arasında korunaksız şekilde taşındığı gözlemlendi.

Çok sayıda vatandaş fotoğrafların altına yorum yaparak sokak köpeklerinin nereye götürüldüğünü, Bolvadin İlçesi’nde kısırlaştırma merkezi olup olmadığı hakkında bilgilendirmek istediklerini dile getirdi.

Vatandaşın tepki gösterdiği fotoğraflar ise şu şekilde;

  

   

 

 

 

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli