Vali Gökmen Çiçek’in Berat Kandili mesajı

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Çiçek mesajında şu ifadelere yer verdi:

Gündem 17.03.2022 17:37:00 0
 Vali Gökmen Çiçek’in Berat Kandili mesajı

“İslam Âlemi olarak af, merhamet ve mağfiret vesilesi olarak kabul edilen ve Ramazan’ı Şerif-i müjdeleyen Berat gecesine kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.  

Bu mübarek geceler günah, kusur ve hatalarımızdan arınmak, kulluk görevini yerine getirmede düştüğümüz eksik ve yanlışlardan kurtulabilmek, kararan kalplerimizin tövbe istiğfarla yeniden arınabileceği müstesna gecelerdir.

Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı Berat gecesinin gönül dünyamızın temizlenmesine, kırılan kalplerin onarılmasına, küslükler ve kırgınlıkların yerine huzurun gelmesine, birlik ve beraberliğimizin artırmasına, gönül bağlarımızın güçlenmesine, İslam coğrafyasında süren gözyaşının bitmesine, tüm dünyaya barış ve huzurun gelmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslâm âleminin Berat Gecesi’ni en samimi duygularımla tebrik ediyor, bu gecenin hemşerilerim ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 24.8 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24 ° / 11.5 ° false
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli