AFİHAD ve İnternet Medya Birliği’nden Vali Yiğitbaşı’na ziyaret

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği (AFİHAD) ve İnternet Medya Birliği üyeleri, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret etti.

Yaşam 24.07.2022 02:06:00 0
AFİHAD ve İnternet Medya Birliği’nden Vali Yiğitbaşı’na ziyaret

Ziyarette, Vali Yiğitbaşı’na İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday, İnternet Habercileri Derneğinin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İnternet Medya Birliği Başkanı Soner Gürsan’da yine İnternet Medya Birliği’nin çalışmaları hakkında Vali Yiğitbaşını bilgilendirdi.

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İnternet Habercileri Derneği ve İnternet Medya Birliği Üyelerine teşekkür etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan AFİHAD ve İnternet Medya Birliği üyeleri Vali Yiğitbaşına, bazı taleplerini ve projelerini iletti. Vali Yiğitbaşı Afyonkarahisar’ın tanıtımına katkı sağlayacak her türlü projenin yanında olduğunu ifade ederek, yapılacak çalışmalarda memnuniyetle taşın altına elini koyacaklarını söyledi.

Bu konuyla ilgili olarakta gereken her türlü desteğe hazır olduklarını ifade eden Yiğitbaşı, Medyanın içerisinde olduğunu, sorunları bildiğini o nedenle yapılması gerekenler hakkında ellerinden gelecek desteği vereceklerini söyledi. Ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. Yapılan ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ardından noktalandı. Ziyarete AFİHAD Başkanı İsmail Ögeday, İnternet Medya Birliği Başkanı Soner Gürsan, üyelerden, Dilek Tür, Emrah Taytak, Doğancan Gürsan, İlyas Kaan Taytak ve Ayşegül Ergun katıldı.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli