Afyon Belediyesi’nden günlük 7 bin kişiye iftar

Ramazan ayı nedeniyle Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehrimizin dört bir yanında iftar çadırları kuruluyor. Çadırlar Ramazan ayının ilk gününden, son gününe kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet verecek.

Gündem 4.04.2022 17:19:00 0
Afyon Belediyesi’nden günlük 7 bin kişiye iftar

Afyonkarahisar Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, iftar çadırları ve dağıtım noktalarıyla vatandaşlarımıza yemek ikramında bulunuyor. Belediye, Ramazan boyunca iftar çadırları ve dağıtım noktalarında her gün 7 binden fazla kişiye iftar yemeği verecek.

Ramazan ayı bereket ayı

Ramazan ayının insanları birlik ve beraberliğe en çok yaklaştıran ay olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, " Ramazan ayı bereket ayı. Bu uygulamamız ramazan boyunca devam edecektir. Bu ay 22 gün mahallelerde hemşehrilerimize iftarımızı açacağız. Hemen hemen her mahallede yemek dağıtımı yapılıyor. Bunun dışında Sanayi ve Erenler mahallemizde 2 sabit iftar çadırımız var. 3 bine yakın eve de 6 noktadan yemek dağıtımı yapıyoruz. Aşçılarımız büyük çaba sarf ediyor. Bugün de onları ziyaret ederek çalışmaları inceledik.  Tüm vatandaşlarımızı ramazan ayı boyunca iftar çadırlarımıza bekliyoruz. Allah hayırlarımızı kabul eylesin, hayırlı Ramazanlar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Günlük 7 bin kişiye iftar

Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin katkılarıyla 2 ayrı nokta ve altı farklı mahallede oluşturulan dağıtım noktalarında günlük 7 binden fazla kişiye iftar yemeği veriliyor. Aralarında Fatih, Sahipata, Karşıyaka, Çavuşbaş, İmaret Camii ve Mecidiye Mahallelerinde dağıtım noktaları oluşturulurken, Erenler, Sanayi bölgesinde iftar yemeği veriliyor.

İFTAR İKRAM NOKTALARI

MECİDİYE

ÇAVUŞBAŞ

İMARET CAMİ

FATİH

SAHİPATA

KARŞIYAKA

SABİT İFTAR ÇADIRLARI KURULAN BÖLGELER

1-      SANAYİ GİRİŞİ

2-      ERENLER CAMİ


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı