Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Başkan Çöl’e Ödül

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tarafından “Bilim ve Sanata Destek Ödülü” verildi.

İlçeler 5.11.2021 17:49:00 0
Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Başkan Çöl’e Ödül

Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Kültür Merkezinde 2021/2022 Akademik yılı açılışına Afyon Kocatepe Üniversitesinin davetlisi olarak katılan Başkan Mustafa Çöl’e ödülü, Rektör Mehmet Karakaş tarafından takdim edildi.

Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; “Böylesine güzel bir ödüle şahsımı ve ilçemizi layık gördükleri için Afyon Kocatepe Üniversitemize, Rektörümüz Mehmet Karakaş’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Eğitim camiasından gelen bir Belediye Başkanı olarak, görev yaptığımız süre boyunca eğitime ve sanata olan desteğimiz hiç bitmedi, bundan sonra da artarak devam edecek.” İfadelerine yer verdi.

Yapılan organizasyon kapsamında; Sandıklı Belediyesi ve SANJET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çöl’e, Dazkırı Belediyesi Başkanı İsmail Taylan’a, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’e MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Ercan İşlek’e ödülleri takdim edilerek bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.9 ° / 13.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.7 ° / 10.6 ° Şiddetli yağmurlu