Afyon sosyal belediyecilikte zirve yaptı

Afyonkarahisar Belediyesi'nin katkılarıyla Büyük Taarruzun 100. Yılı etkinlikleri tüm coşkusuyla sürüyor.

Gündem 4.07.2022 13:20:00 0
Afyon sosyal belediyecilikte zirve yaptı

Afyonkarahisar Belediyesi ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü iş birliği ile düzenlenen Baba &Çocuk Kampı'nda babalar çocuklarıyla birlikte heyecan dolu bir hafta sonu geçirdi.  8 ilden 15 Karavan, 96 çadır olmak üzere 300'ü aşkın katılımcı 'Baba Çocuk Kampı'nda buluştu.

Çadırlar kuruldu, kamp ateşi yakıldı

Organizasyon kapsamında Motor Sporları alanında birçok etkinlik ve yarışma düzenlendi. Afyon Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte çadırlar kuruldu, kamp ateşi yakıldı. Çocuk tiyatrolarının yanı sıra açık hava sinemasıyla geçen kamp akşamlarının gündüz bölümünde farklı yarışlar ve nostaljik oyunlar oynandı.  Kamp süresinde Ayazini Metropolisi ve Kocatepe Anıtı gezileri düzenlendi.

Şehrimizden güzel anılarla ayrıldılar

Kampa yoğun bir katılım olduğuna dikkat çeken Başkan Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'ın yanı sıra, Isparta, Konya, Ankara, İzmir, Bursa, Kütahya, İstanbul gibi şehirlerden misafirler ağırladıklarını söyledi. Büyük Taarruzun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptıklarını belirten Belediye Başkan Mehmet Zeybek, "İlimizde spor organizasyonlarının yanı sıra düzenlediğimiz festivallerle, sosyal etkinliklerle gençlerimizle çocuklarımızla her zaman birlikte olmak istiyoruz. Hep beraber bir şeyler paylaşmak istiyoruz. Bu amaca yönelik en güzel etkinliklerimizden biri de Baba Çocuk Kampıydı.  Kampımızda babalar çocuklarıyla güzel ve hoşça bir hafta sonu geçirdi. Çadırda kalıp, birlikte oyunlar oynadılar. Birlikte yarışmalara girip, birlikte gezilere katıldılar.  Organizasyonun bundan sonra devamını da isteyen babalar ve çocuklar kampın sonunda güzel anılarla şehrimizden ayrıldılar. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği olan herkesi gönülden tebrik ediyor, etkinliğimize katılan baba ve çocukları tebrik ediyorum" diye konuştu.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli