Afyon'da 2. Fen Lisesi İnşaatını Milletvekilleri Duyurdu

Şehrin 2. Fen Lisesi olacak okul inşaatı Afyon'da başladı. Hayırsever ailenin desteğiyle büyük bir eğitim kampüsüne dönüşecek okulun yapımı hız kesmeden devam ediyor.

Gündem 30.04.2024 10:26:49 0
Afyon

Afyon'da eğitim alanında önemli bir adım atılıyor. Şehrin 2. Fen Lisesi olacak okul inşaatı başladı. 

Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, sosyal medya hesaplarından okulun yapımı hakkında duyuru yaptılar.

Özkaya, "Uzun süredir yakinen takip ve müzakere ederek önemli aşama kaydettiğimiz, daha önce Valiliğimizde protokolünü imzaladığımız, şehrimizin 2. Fen Lisesi olacak olan okul inşaatında çalışmalar hız kazanarak devam etmektedir. 

Şehrimizin saygın hayırsever ailesi tarafından yapımı üstlenilen 24 derslikli fen lisesi, sürecin devamında 16 derslikli ortaokul, kütüphane ve spor salonu inşa edilerek büyük bir eğitim kampüsü olacak tesisin şimdiden ilimize, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yurdunuseven, “Eğitime yatırım geleceğe yatırımdır. İlimizin eğitimine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Merkez Selçuklu Mahallesinde inşasına başlanan 24 derslikli Fen Lisesi için ilk kazma bugün vuruldu. Afyonkarahisar’a ve eğitim camiamıza hayırlı olsun” dedi.

#FenLisesi #EğitimKampüsü #Afyon #Hayırseverlik


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı