Afyon'da Muhasebecilere E-Dönüşümde Yeni Uygulamalar Anlatıldı

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve EDM Bilişim’in iş birliğiyle düzenlenen "E-Dönüşümde Yeni Uygulamalar" seminerinde muhasebeciler, dijital dönüşümdeki en son yeniliklerle buluştu

Gündem 9.12.2023 12:57:03 0
Afyon

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve EDM Bilişim iş birliğiyle gerçekleştirilen "E-Dönüşümde Yeni Uygulamalar" semineri, muhasebecilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Oda Başkanı Erdal Sayar'ın açılış konuşmasıyla başlayan seminerde, EDM Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Tansu Uslu, dijital dönüşümdeki en son yenilikleri muhasebecilere detaylı bir şekilde aktardı.

Oda Başkanı Erdal Sayar, seminerde EDM Bilişim hizmetleri ile entegre çalışan ofislerin ve mükellef yönetim platformunun mali müşavirlere sağladığı katkıları vurgulayarak, dijital dönüşümün muhasebe sektöründeki önemine dikkat çekti.

Seminerde konuşan EDM Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Tansu Uslu, e-fatura, e-defter, e-arşiv fatura gibi konuların yanı sıra elektronik belge yönetimi, güvenli dijital iletişim ve veri güvenliği konularında katılımcılara bilgi verdi. 

Uslu, dijital dönüşümün muhasebecilere sağladığı avantajları ve sektördeki değişimleri ele aldı.

Katılımcılar, seminerin sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip etme ve rekabet avantajı elde etme açısından büyük önem taşıdığını belirterek, benzer organizasyonların düzenlenmesini talep ettiler. 

Seminer sonunda katılımcılar, EDM Bilişim'e ve odanın düzenlediği etkinliğe teşekkür ettiler.

#EDönüşüm #Muhasebe #Afyonkarahisar #Teknoloji #Yenilikler #Seminer


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı