Afyonkarahisar 4. Kitap Fuarı açıldı

Büyük Taarruz Zaferi'nin 100. Yıl dönümünde, Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyon Valiliği himayelerinde düzenlenen Afyonkarahisar 4. Kitap Fuarı zengin bir içerik ile kitapseverlerin ziyaretine açıldı.

Kültür-Sanat 29.05.2022 17:11:00 0
Afyonkarahisar 4. Kitap Fuarı açıldı

Afyon Motor Sporları Merkezi'nde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda müzik dinletisiyle devam etti.27 Mayıs -5 Haziran tarihleri arasında Afyon Motor Sporları Merkezinde açık kalacak Kitap Fuarının açılışına Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta, bir konuşma yapan AS Fuarcılık Koordinatörü Mehmet Abdioğulları, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve tüm kamu kurumlarına teşekkür etti.

“Konu eğitimse akan sular durur”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise 2020 yılında pandemi dolayısıyla kitap fuarını gerçekleştiremediklerini hatırlatarak “2021 yılı temmuz ayı rahatlamadan sonra büyük kapsamlı bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu yıl için de üzerine koyarak elimizden gelen desteği verdiğimizi düşünüyorum.

Biliyorsunuz son zamanlarda sosyal medyadan dolayı okuma alışkanlığı kalmadı desek yeridir. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırılıyor. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimine büyük emek ve destek olduklarına dikkat çeken Başkan Zeybek, “Konu eğitim olunca bizim için akan sular durur.  Belediye olarak eğitime nasıl katkı verebilir, ilimizin eğitim düzeyini nasıl arttırabilirizin gayreti içindeyiz. Her zaman her koşulda eğitim hususunda yapılan çalışmalara destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı