Afyonkarahisar kış etkinlikleri ile müziğe doyuyor

Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek öncülüğünde, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında konser gecelerine devam ediyor.

Gündem 13.03.2022 20:07:00 0
Afyonkarahisar kış etkinlikleri ile müziğe doyuyor

Afyonkarahisar kış etkinlikleri ile müziğe doyuyor

Dondurucu soğuklara rağmen şehrimizde etkinlikler hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda Kültür Sanat Akademimiz Müzik Grubu konserler düzenleyerek dinleyicisi ile buluşuyor. Birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı müzik grubu, harika bir konser daha sundu. Yaz kış farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Kültür Sanat Akademisi bu kez de nostalji arabesk şarkılarla vatandaşları eğlendirdi. Belediye Şehir Tiyatrosu (eski Ram) salonunda düzenlenen konsere katılım oldukça yoğundu. Kürşat Bertuğ Arıcan Şefliğinde eserlerin seslendirildiği gecede adeta kulakların pası silindi.

Arabesk konseri tam not aldı

Konserde birbirinden güzel şarkıları seslendiren grup, dinleyicilerden tam not aldı. Kültür Sanat Akademisi Türk Müziği Topluluğu Genel Koordinatörü ve Şefi Kürşat Bertuğ Arıcan yönetimindeki konserde, müzik grubu seslendirdiği şarkılarla adeta gönülleri mest etti. Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu, solistler Nuri Elçi, Hanife Gülnaz ve Elif Özceylan tarafından verilen konserde katılımcılar gönüllerince eğlendi. Sevilen şarkıları Afyonkarahisarlılar için seslendiren Müzik Grubu, sahne performanslarıyla da beğeni topladı. Kültür Sanat Akademimizin sevilen Müzik Grubu, ücretsiz olarak verdiği çeşitli konserler ve programlarla müzikseverlerle buluşmaya devam edecek.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli