Afyonkarahisar Kitap Fuarı tüm hızıyla devam ediyor

Afyonkarahisar Kitap Fuarı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Kültür-Sanat 3.06.2022 20:17:00 0
Afyonkarahisar Kitap Fuarı tüm hızıyla devam ediyor

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleri ile açılan Kitap Fuarı Motorsporları Merkezi’nde 05 Haziran’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 28 – 29 Mayıs ve 04 – 05 Haziran tarihleri arasında ise Kitap Fuarı’nı ziyaret edenler ücretsiz olarak Frigya’yı gezme fırsatı bulacak. Aynı zamanda Kitap Fuarı 04 ve 05 Haziran tarihleri arasında önemli isimleri ağırlayacak.

HEM OKUYUN HEM GEZİN

Afyonkarahisar Kitap Fuarı, hafta sonu ziyaretçilerini Frig Vadisi sürprizi ile karşılayacak.

Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde, Afyonkarahisar Belediyesi destekleriyle düzenlenen 4. Afyonkarahisar Kitap Fuarı, ziyaretçilerine Frig Vadisi gezisiyle unutulmaz anlar yaşatacak.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından konulan ücretsiz seferler ile kitapseverler, Fuar'dan alacakları kitapları da yolculuk boyunca okuyabilecekler.

Ücretsiz araçlar, Cumartesi ve Pazar günler saat 11-13-15-17'de Kitap Fuarı ve Ayazini Köyü'nden karşılıklı olarak kalkacak. Öte yandan, Afyonkarahisar Kitap Fuarı adına yapılan açıklamada, gezilere katılmak isteyen kitapseverlerin, Fuar alanındaki kayıt masasına başvurmaları gerektiği bildirildi.

KİTAP FUARI'NDA YILDIZLAR GEÇİDİ

Afyonkarahisar Kitap Fuarı, 4 ve 5 Haziran'da önemli isimleri ağırlayacak.

Afyonkarahisar Kitap Fuarı, 4 ve 5 Haziran'da adeta yıldızlar geçidine şahit olacak. 4 Haziran'da Mehmet Ali Bulut ve Serkan Karaismailoğlu kitapseverlerle buluşacak. 5 Haziran'da ise Serhat Yabancı, Melike Günyüz, Selim Küçükfosforoğlu, Bilal Sami Gökdemir ve Figen Yaman Coşar kitaplarını imzalayacak.

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu