Afyonkarahisar Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Afyonkarahisar Valiliği himayesinde, Afyonkarahisar Belediyesinin destekler ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuarı, yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

Kültür-Sanat 30.05.2022 17:47:00 0
Afyonkarahisar Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Afyonkarahisar'da kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması, aile içinde kitap sohbetlerinin artması amacıyla düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuarı, açıldığı ilk günden itibaren yoğun bir ilgi görüyor. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in yanı sıra çok sayıda kitapsever, Fuar'ı ziyaret etti.

AFYON'UN GÜNDEMİ KİTAP

As Fuarcılık proje Koordinatörü Tahsin Külcüoğlu yaptığı açıklamasında  “Afyonkarahisar’da kitap fuarı için yola çıktığımızda, bugünleri görüyorduk. Her yıl artan bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Her yıl çıtayı daha da yukarı çekiyoruz. Öğrencilerimiz, esnafımız, bilim insanlarımız, iş insanlarımız 4. Afyonkarahisar Kitap Fuarı'na gelerek kitap konusunda sohbet ediyorlar, aradıkları tüm kitapları fuarda buluyorlar. Fuar boyunca Afyonkarahisar'ın tek gündemi kitap olacak." ifadelerini kullandı.

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu