Afyonkarahisar'a Madde Bağımlılığı ile Mücadele Kampüsü

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, madde bağımlılığına karşı etkin bir mücadele için kapsamlı bir proje olan "Madde Bağımlılığı ile Mücadele Kampüsü"nü hayata geçireceğini açıkladı.

Siyaset 11.03.2024 16:21:26 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, seçim kampanyası kapsamında madde bağımlılığıyla mücadele için önemli bir projeyi duyurdu. 

Karataş, Afyonkarahisar'a "Madde Bağımlılığı ile Mücadele Kampüsü" kuracaklarını belirtti.

Bağımlılıkla mücadelenin toplumun her kesimini etkileyen bir sorun olduğunu vurgulayan Karataş, şunları dile getirdi: 

"Madde bağımlılığı, sadece bireysel bir sorun değil, toplumsal bir tehdittir. Maalesef, şehrimizde de bu sorun giderek artmaktadır. Ancak biz, bu soruna karşı en etkin mücadeleyi vereceğiz."

Kampüs içerisinde uygulanacak tedavi yöntemlerine de değinen Karataş, şunları söyledi: "Kuracağımız bu kampüste; tarım terapisi, doğa terapisi, psikoterapi gibi farklı yöntemlerle bağımlıları hayata ve ailelerine kazandıracağız. 

Rehabilitasyon merkezi, psikoeğitim, grup terapileri, meslek edinme gibi kapsamlı hizmetler sunarak, bağımlılıkla mücadelede önemli bir eksikliği gidermiş olacağız."

Karataş, projenin amacının sağlıklı nesillerin teminatı olmak olduğunu belirterek, Afyonkarahisar'a ve insanına değer veren bir anlayışla bu soruna karşı kararlı bir mücadele vereceklerini vurguladı.

#Afyonkarahisar #MaddeBağımlılığı #Mücadele #Kampüs #SaadetPartisi #BeytullahKarataş #SeçimProjeleri


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı