Afyon’un ilk çocuk cerrahi muayenehanesi açıldı

Afyonkarahisar’ın en başarılı Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op Dr Evrim Özkaraca Boyacı, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) tecrübesinden sonra şehrin ilk çocuk cerrahisi muayenehanesi açtı.

Sağlık 7.11.2021 13:41:00 0
Afyon’un ilk çocuk cerrahi muayenehanesi açıldı

Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Evrim Özkaraca Boyacı’nın açtığı muayenehane adeta sağlık çalışanlarını bir araya getirdi. İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz, Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer’in yanı sıra Üniversite Hastanesi ve Devlet Hastanesinden çok sayıda doktor ve sağlık çalışanları Boyacı’yı yalnız bırakmadı. Muayenehanenin açılış kurdelesini İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz, AFSÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer, AFSÜ Beyin ve Sinir Cerrahı Doç. Dr. Mehmet Gazi Boyacı ve Op. Dr. Evrim Özkaraca Boyacı birlikte kestiler. 

Op. Dr. Evrim Özkaraca Boyacı’nın muayenehane açılışına doktor arkadaşları ve sağlık çalışanları olduğu kadar kalabalık bir katılım oldu. muayenehane önünde yapılan açılış kokteylinde özellikle hanımlar şıklıkları ile dikkat çektiler. AFSÜ Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer, “Evrim Hanım alanında Türkiye’nin en iyi cerrahlarından biri. Bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum. Onunla çalışmak ve tanışmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Op. Dr. Evrim Özkaraca Boyacı, “Kendi özel muayenehanemi açmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ancak ben hastane ortamını ve sizlerle çalışmayı da çok istiyordum. Ancak sağlık çalışanlarının yoğun çalışma koşulları, yetersiz kadroları beni çok yordu. Ben aynı zamanda 2 çocuğun annesiyim. Her ne kadar cerrahta olsanız, doktorda olsanız sizinde bir hayatınız var. Sizin de çocuklarınız var. Ben çocuklarım büyürken onlarının yanında olmak istiyorum. Bilgimi ve tecrübemi yine Afyonlu çocuklara aktarmaya devam edeceğim. Kısıtlı zamanlarda değil onlara daha fazla zaman ayırarak ve daha iyi hizmet vermek için kendi yerimi açtım. Katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Op. Dr. Evrim Özkaraca Boyacı

1977 yılında Ankara’da dünyaya geldi.

1984-1989 Uşak 1 Eylül ilkokulundan mezun oldu.

1989-1992 Uşak Halit Ziya Ortaokulundan bitirdi.

1992-1995 Uşak Anadolu Öğretmen Lisesi başladı, İzmir Karşıyaka Lisesinden mezun oldu.

1998-2005 İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

2006-2012 Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim dalında uzmanlık eğitimini tamamlayarak Çocuk Cerrahi Uzmanı ünvanı aldı.

2012-2013 Tokat Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahı olarak mecburi görevini tamamladı.

2013-2015 Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde Çocuk Cerrahisi Uzmanı olarak çalıştı.

2015-2018 Afyonkarahisar devlet Hastanesinde Çocuk Cerrahi Uzmanı olarak çalıştı.

2018-2021 Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında Doktor Öğretim Üyesi olarak görev yaptı.

6 Kasım 2021’de Afyonkarahisar’da kendi muayenehanesini açarak Çocuk Cerrahisi uzmanı olarak görev yapacak.

Op. Dr. Evrim Özkaraca Boyacı, Beyin ve Sinir Cerrahı Doç. Dr. Mehmet Gazi Boyacı ile evli ve iki çocuk annesi.   


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu