Ahmet Uçmak’tan efsane valiye ziyaret

Valiler Kararnamesi ile birlikte Kayseri'ye atanan, Eski Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'e, Afyon Yerel Basın İmtiyaz Sahibi Ahmet Uçmak’tan hayırlı olsun ziyareti yapıldı.

Yaşam 2.06.2022 19:16:00 0
Ahmet Uçmak’tan efsane valiye ziyaret

Görev yaptığı süre zarfında Afyonkarahisarlıların gönlüne taht kuran, Devletin şefkatli yüzü Vali Gökmen Çiçek'i ziyaret eden Ahmet Uçmak, Yeni görev yeri olan Kayseri'nin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Vali Gökmen Çiçek tarafından karşılanan Ahmet Uçmak kısa bir süreliğine hasret giderdikten, sohbetten sonra, Kayseri İlimizin Tarihi ve Kültürel olarak tanıma imkânı buldu. Tarihi mekanlarını ziyaret ederek bilgilendirildi.

Afyonkarahisar'dan geldiğimizi öğrenen Kayserililerin oldukça samimi olarak sıcak karşılanması ve Misafirperverliği karşısında vatandaşların çok mutlu olduğunu söyleyen Uçmak; "Valimiz Gökmen Çiçek'in Kayseri'ye atanması ile birlikte pozitif bir enerji ile dolan insanları ve esnafları görmek çok güzel, Allah Valimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Uçmak; "Saygıdeğer Valimiz bizi Kayseri İlimizde bir gün misafir etti. Öncelikle bizi samimiyetle karşılayan ve mutlu eden, mutlu olan Valimiz Gökmen Çiçek'e çok teşekkür ederiz, Devlet ile Vatandaşın arasında sevgi elçisi olan, devletin şefkatli ve merhametli Valisi, Can Valimiz bizi çok memnun ve mutlu etti. Allah’ta Valimizi mutlu etsin inşallah"


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 24.8 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24 ° / 11.5 ° false
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli