Ak Bulut Süt ve Süt Ürünleri Zafer Meydanı’nda

Ak Bulut Süt ve Süt Ürünleri Zafer Meydanı’ndaki stantlarında hizmet veriyor.

Yaşam 11.04.2022 18:17:00 0
Ak Bulut Süt ve Süt Ürünleri Zafer Meydanı’nda

Afyonkarahisar’da 1993 yılından bu yana süt ve süt ürünleri konusunda Afyonkarahisar’ın Çayırbağ Beldesi’nde hizmet veren, Ak Bulut Süt ve Süt Ürünleri Ramazan Ayı boyunca Afyonkarahisar Zafer Meydanı’ndaki stantlarında da hizmet verecek.

Ramazan ayı vesilesi ile Afyonkarahisar Belediyesi’nin de destek verdiği, organizasyon yaklaşık olarak 40 gün sürecek. 10 gündür burada üretmiş olduğu süt ve süt ürünlerini halkın hizmetine sunan Ak Bulut Süt ve Süt Ürünleri yetkilisi Ömer Akbulut haber merkezimize bilgiler verdi.

Akbulut yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Bizler 30 yıldır bu sektörde hizmet vermekteyiz, 1993 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde, üretim ve satış yapıyoruz. İşletmemiz Afyonkarahisar’ın Çayırbağ Beldesinde hizmet veriyor. Günlük Üretim kapasitemiz 30 ton civarında, mandıramızda, bağırsak tereyağı, deri tulum peyniri, süzme yoğurt, kaymak, Kaşar Peyniri gibi yaklaşık 10 kalem ürün üretmekteyiz.

İşletme olarak, Ankara, Eskişehir, Bursa ve Kütahya gibi sayılı illere ürün gönderiyoruz bu söz konusu illere toptan pazarlama usulü ürün veriyoruz. Allah izin verirse, önümüzdeki Ağustos ayında Afyonkarahisar’a yeni bir üretim tesisi kazandıracağız bu tesisimiz ile birlikte de inşallah bayilikler vereceğiz, aynı zamanda da kendimize ait perakende satış şubemizi de Afyonkarahisar’a kazandıracağız.

Biz Afyonkarahisar’ın bir değeri ve markası olarak, şehit ailelerimizden bizlere gelerek alışveriş yapanlardan kesinlikle ücret talep etmiyoruz, çünkü onlara vermiş olduğumuz her bir ürünümüzün bedeli Şehitlerimizin kanı ile ödenmiştir. Biz bu düstur ile özellikle şehit ailelerimizden ücret talebinde bulunmuyoruz.

Bu uygulamamız sizlerinde gördüğü gibi burada da devam ediyor. Önümüzdeki Mayıs ayı içerisinde Ramazan bayramından sonra yani 22 Mayısta İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan, Gıda ve Tarım Fuarında da yerimizi aldık. İnşallah Afyonkarahisar’dan buraya katılan tek firma biziz Yani Ak Bulut Süt ve Süt Ürünleri. Bu fuar son derece önemli bir fuar yaklaşık 10 milyon ziyaretçinin katılım sağlayacağı bu fuarda İlimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz.

Şu an Afyonkarahisar Zafer meydanındayız, satışlarımızdan ve müşterilerimizin bizlere olan ilgisi ve güveninden de son derece memnunuz, fiyatlarımız da gayet uygun ve normal, ürünlerimize güveniyoruz ve tüm müşterilerimizi buradaki standımıza bekliyoruz. Son olarak, bizlere kendimizi ifade etme fırsatı veren siz değerli basın mensuplarına da çok teşekkür ediyor herkese saygılarımı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli