Ak Parti Afyonkarahisar’a genç ve çalışkan il koordinatörü

Ak Parti Genel Merkezi tarafından il ve ilçelerin daha verimli çalışmaları amacıyla farklı illerden atanan il koordinatörleri belirlendi.

Siyaset 20.06.2022 00:02:00 0
Ak Parti Afyonkarahisar’a genç ve çalışkan il koordinatörü

Ak Parti’nin il koordinatörleri listesine göre Afyonkarahisar’ın il koordinatörü AK Parti MKYK Üyesi Emre Çalışkan oldu.

2005 yılında siyaset hayatına Ak Parti kadrolarında başlayan Çalışkan, Ak Parti’nin değişik kademelerinde görev aldı.

Emre Çalışkan kimdir ? (Biyografisi)

1985'in 19 Mayıs’ında doğdu.  

Nevşehirli ve Nevşehirli olmak ona göre mutluluk vesilesi.  

Annesi Avanos’un Çalış’ından; babası Kozaklı’nın Karasenir’inden.

İlkokulu, ortaokulu ve liseyi derecelerle bitirdi. İlkokul haricinde tüm öğrenim hayatında yatılı okudu. Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek İlköğretim Okulu, İzmir Bornova Anadolu Lisesi, Kırşehir Fen Lisesi ve ardından Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği.  Son olarak da AİBÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon.

Üniversite boyunca birçok sivil toplum kuruluşunun Yönetim Kurulu Üyelikleri ve Kurucu Genel Başkanlığı görevlerinde bulundu. Türkiye Fizyoterapistler Derneği'nin gençlik yapılanmasının temellerini atan ekipte yer aldı.

Ardından mezun olduğu sene Türkiye Fizyoterapistler Derneği ana kademesinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı yaptı.

Yeni Dünya Vakfı'nın Gençlik Kollarının Kuruculuğunu yaparak iki yıl Başkanlığını yürüttü.

İlim Yayma Cemiyeti Türkiye Geneli Gençlik Yapılanmasının ilk Başkanlığını iki sene yaptı. Ardından İYC Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 3 dönem yönetim kurulu üyeliğinden sonra İYC Ankara İstişare Kurulu üyesi olarak görevine devam etmekte.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Endonezya, Pakistan, Mali ve Malezya İş Konseylerinin Yürütme Kurulu Üyelikleri devam ediyor.

Son yapılan Genel Kurulda Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Yönetim Kuruluna seçildi. Görevine devam ediyor.

2005 yılında Ankara'ya geldikten itibaren siyasetin göbeğinde ,

AK PARTİ' de görev alarak başladı siyasete.

2008 yılında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarında MKYK Üyesi seçildi. Gençlik Kolları MYK Üyesi olarak ,Genel Başkan Vekili (Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı)  göreviyle uzun yıllar görev yaptı.

2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde memleketi Nevşehir’den 3. Sıra Milletvekili Adayı gösterildi. 402 oy farkı ile seçilemedi.

Ardından yapılan Genel Kongrede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi seçildi ve 2018-2021 yılları arasında bu görevini sürdürdü.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresinde yeniden Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'na seçilip AK Parti MKYK Üyesi olarak halen görevine devam etmektedir. Aynı zamanda Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ege Bölgesi/Afyonkarahisar İl Koordinatörüdür.

Şehir Hastanelerini yapan bir Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı. Çok iyi derecede İngilizce biliyor.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli