Ali Erbaş: “Afyonkarahisar’dan din hizmetleri eğitimleri çok iyi”

Programları kapsamında Afyonkarahisar’a gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Gökmen Çiçek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Gündem 12.03.2022 12:08:00 0
Ali Erbaş: “Afyonkarahisar’dan din hizmetleri eğitimleri çok iyi”

Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Prof. Dr. Ali Erbaş, ardından Vali Çiçek ile Prof. Dr. Erbaş basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Afyonkarahisar’dan din hizmetleri eğitimleri çok iyi

Misafirperverliği ve yakın ilgisi nedeniyle Vali Çiçek’e teşekkür eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş: “Afyonkarahisar gerçekten çok önemli bir ilimiz. Sayın Valimizin rehberliğinde din görevlilerimiz, hocalarımız, müftümüz, ilçe müftülerimiz hepsi çok önemli görevler ifa ediyorlar. Bu görevlerinden bizler elimizden gelen desteği veriyoruz. Bu benim Afyonkarahisar’a bir yıl sonra ikinci gelişim. Geçen yıl yine Afyonkarahisar’daydım. Ben Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, diğer daire amirlerimize, Afyonkarahisar’a yapmış oldukları hizmetlerden, diyanet hizmetlerine vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar ilimizde özellikle hafızlık hizmetleri, din eğitimi hizmetleri gerçekten iyi bir şekilde devam ediyor. Ne kadar şükretsek azdır. Ben tekrardan hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı cumalar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Milletimizi, memleketimizi her türlü kötülüklerden muhafaza eylesin.  Şehitler diyarı Afyonkarahisar’da şehitlerimizin ruhları şad olsun. Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sizleri ağırlamaktan dolayı mutluyuz

Prof. Dr. Ali Erbaş daha sonra Valilik makamına geçerek Vali Gökmen Çiçek ile bir süre görüştü. Nazik ziyaretleri nedeniyle Prof. Dr. Ali Erbaş’a teşekkür eden ve Afyonkarahisar’ın genel durumu, yürütülen çalışmalar ve devam eden projelerden bahseden Vali Gökmen Çiçek: “Afyonkarahisar her alanda olduğu gibi din hizmeti konusunda en iyi noktaya ulaşması için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Bugün sizleri bu kadim şehrimizde ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Hoş geldiniz, safalar getirdiniz” dedi.

Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı sonrası Prof. Dr. Ali Erbaş ziyaretini noktaladı. Ziyarette İl Müftüsü Sinan Kazancı ile diğer ilgililer hazır bulundu.

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli