Anlamlı günde anlamlı hediye

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde Ülke genelinde olduğu gibi Kızılören İlçes’inde de anma etkinlikleri düzenlendi.

İlçeler 11.11.2021 01:19:00 0
Anlamlı günde anlamlı hediye

Kızılören Kadın Kültür Evi üyesi ev hanımı Hülya Altınok, Ata’mızın büstünü yaparak öğretmen ve öğrencilere hediye etti.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleri ve Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol’un destekleri ile önemli çalışmalar yapan Kızılören Kadın Kültür Evi, günün anlamına ilişkin güzel bir çalışmaya imza attı. Kızılören Kadın Kültür Evi Üyesi ev hanımı Hülya Altınok, Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol’un destekleri ile Atamızın büstü yaptı.

“Atamızı minnet duygularımla yad etmiş oldum”

Ev hanımı Hülya Altınok yaptığı Atatürk büstünü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü nedeniyle ilçe de düzenlenen anma programına katılan öğretmen ve öğrencilere hediye etti. Altınok, “Vatanımızın kurtarıcısı Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 83. yıl dönümünde Atamızın büstünü yaparak Kızılören öğrencilerine ve öğretmenlerine hediye etmek istedim. Ölüm yıl dönümünde bende Atamızı böylece minnet duygularımla yad etmiş oldum. Büst yapımında kullanılan malzemelere sponsor olan Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol’a ve Kadın Kültür Evlerini kurarak biz kadınların bir çok alanda önümüzü açarak bizleri üretime yönlendiren Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Başkan Erol’dan Vali Çiçek’e teşekkür

Kadın Kültür Evinin ilçeye kazandırılmasında en büyük emeği olan Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür eden Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, “Belediye olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız” dedi. Başkan Erol, “Sayın Valimiz Gökmen Çiçek göreve geldiği günden itibaren il genelinde Kadın Kültür Evlerinin kurulmasının talimatını vermesinden sonra ilçemizde de Kadın Kültür Evimiz kurularak faaliyete geçmiştir. Kadınlarımız Kültür Evlerinde üretim yaparak kendi ekonomilerine destek vermektedirler. Bizde Kızılören Belediyesi olarak Kadın Kültür Evimizin her türlü ihtiyacına destek vermeye devam ediyoruz.  Atamızın ölüm yıldönümünde ev hanımı Hülya Altınok, Atamızın büstünü yaparak öğretmen ve öğrencilere hediye etmek istedi. Bizde yine belediye olarak kendisine destek verdik ve güzel bir çalışma ortaya çıktı” diye konuştu.

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli