Arabacı’ya İyi Parti teşkilatından tam destek

İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mustafa Enis Arabacı’nın bugün gerçekleştirdiği iftar yemeği davetine geniş katılım sağlandı.

Siyaset 30.03.2023 00:15:00 0
Arabacı’ya İyi Parti teşkilatından tam destek

Çok sayıda İyi Partili ve yönetimin eksiksiz katıldığı iftar yemeği davetinde İyi Parti Milletvekili Aday Adayları da Mustafa Enis Arabacı’yı yalnız bırakmadı. İyi Partililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Arabacı “kendime en yakın siyasi görüşü İyi Parti’de buldum. O yüzden buradayım” dedi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Mustafa Enis Arabacı’nın yoğun bir destek aldığı gözlemlendi. 

“İyi Parti Ailesi ile her mücadeleye girilir ve kazanılır”

İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mustafa Enis Arabacı iftar yemeği davetinde yaptığı konuşmada ise şu sözlere yer verdi: “Burada çok güzel bir tablo var. Biz İyi Parti Ailesi olarak çok büyük bir aileyiz. Aranıza yeni katılmış olsam da uzun süredir aranızdaymış gibi hissediyorum. Saha gezilerimde ve görüşmelerinde fark ettim ki İyi Parti Ailesi’nde çok dolu, kültürlü ve samimi bir insan kaynağı var. Bu insan kaynağı ile bence her türlü mücadeleye girilir ve her türlü mücadele kazanılır. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Maalesef Türkiye artık yönetilemiyor, devletimiz son büyük deprem felaketinde gördüğümüz gibi o çok güvendiğimiz reflekslerini gösteremiyor. Maalesef halkımız mutsuz ve umutsuz. Gelecek konusunda çok kaygılı ve geleceği ön göremiyor. Maalesef Milletimizi Millet yapan değerlerimiz ve sinir uçlarımızla oynanıyor. Her şey erozyona uğrayıp yok olup gidecek bir duruma geliyor. Artık Ülkemizde yeni bir siyaset anlayışının hâkim olması gerekiyor. Artık Ülkemizde İyi Parti ve İyi Parti değerli kadrolarının görev alması lazım. Artık durup kalabalıkla burası çıkmaz sokak diye haykırmamız lazım. Siyaset alanında yeni olsam da beyin olarak hep içindeydim.”

“Demirden korkan trene binmez”

Ekonomik sıkıntı ve liyakatsizliğe dikkat çeken Arabacı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sözlerini hatırlatarak “demirden korkan trene binmez” dedi. “Genel Başkanımızın bu sözünden şimdi daha iyi anlıyorum ki ‘cesurlar hareketi’ ne demek sahada gezerken anlıyorum” dedi. 

Mustafa Enis Arabacı’nın ardından iftar yemeği davetine katılan İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’da konuşma gerçekleştirdi. Program sonrasında ise toplu aile fotoğrafı çekildi. Çok sayıda İyi Partili ise İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Enis Arabacı ile birlikte fotoğraf çekindi. 

MUSTAFA ENİS ARABACI’NIN KONUŞMASININ TAMAMINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli