Ata Ocakları’nda Mehmet Efnan dönemi

2016 Yılında kurulan ve kurulduğu günden bugüne kadar Genel Başkanlığını yapan Savaş Karabalı'nin yoğun iş temposu nedeni ile Genel Başkanlığı Mehmet Efnan'na devretti.

Yaşam 27.05.2022 17:39:00 0
Ata Ocakları’nda Mehmet Efnan dönemi

Seçime tek liste olarak katılan Efnan Ata Ocakları’nın ikinci Genel Başkanı olarak görevine başladı.

Ata Ocakları Genel Başkanı Mehmet Efnan "Bugün itibarı ile Ata Ocakları Genel Başkanı olarak görevimize başlamış bulunmaktayım. Ocağımızın kurucuları Sayın Savaş Karabali ve Sayın Ali Karnap Bey'lere bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

Derneğimizin amacı 2237 yıl önce kurulan ilk Türk Devletinden Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuna kadar geçen sürede kemikleşmiş olan Ata kültürü ve Devlet terbiyesine sahip çıkmak,  gelmiş geçmiş Türk büyüklerinin ismini yaşatmak son Türk büyüğümüz olan Mustafa Kemal ATATÜRK'ün koymuş olduğu ilke ve inkılapları doğrultusunda Milli birliğin kuvvetlendirilmesi Milli kültürün geliştirilmesi, hukuka bağlı, temel insan haklarına saygılı Devletimizin ülkesi ve Milleti ile bölünmez bütünlüğünü savunan Milli , manevi , ahlaki ve evrensel değerlerine sahip nesiller yetiştirmektir.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli