Bakan Bak'tan, Dinar'a Tam Destek

Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile yaptığı görüşmede, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle hayata geçirilecek olan spor yatırımlarına dair destek sözü aldı

Gündem 23.08.2023 14:47:43 0
Bakan Bak

Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile yaptığı görüşmede, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle hayata geçirilecek olan spor yatırımlarına dair destek sözü aldı. 

Sentetik çim stadyum, spor salonu bakımı, olimpik yüzme havuzu ve halı saha gibi projeler için destek istendi.

Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya gelerek ilçelerinde gerçekleştirecekleri spor yatırımları hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdi. 

Görüşmede, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenecek projelerin detayları ele alındı.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hasan Arslan, aynı zamanda çevre ilçe ve belde belediye başkanlarıyla birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi.

Toplantıda önceden alınan desteklerin yanı sıra yeni projeler için de destek talepleri sunuldu. 

Bu projeler arasında İlçe Stadyumu'na sentetik çim yapımı, kapalı spor salonunun bakım ve onarımı, kapalı olimpik yüzme havuzu ve roman vatandaşlar için halı saha yapımı bulunuyordu.

Başkan Sarı, yapılan görüşmenin sonucunda projelerine gerekli desteği aldıklarını ve en kısa sürede ihale süreçlerinin başlayacağını açıkladı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a, Milletvekili Ali Özkaya'ya ve projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Görüşmenin ardından, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a ilçelerinde belediyenin de destekleriyle üretilen SODAM Projesi kapsamında hazırlanan futbol topunu hediye etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın destek sözleriyle güçlenen Dinar Belediyesi spor projeleri, ilçenin spor altyapısını güçlendirme ve vatandaşlara daha geniş olanaklar sunma hedefi doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor. 

Projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte ilçe gençliği ve spor severler için yeni ve modern tesislerin kapıları açılacak.

#Afyonkarahisar #Dinar #Gençlik #Spor #Bakan #Söz #Destek


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: bakan bak'tan dinar'a tam destek

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı