Başkan Adayı Sakari meslektaşlarını ziyaret etmeye devam ediyor

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Balı Sakari, ziyaretleri kapsamında Işıklar Kasabası’na 5 kilometre uzaklıkta bulunan Kızıldağlı Köyü’nde, şoför meslektaşları ile bir araya geldi.

İlçeler 22.11.2021 15:30:00 0
Başkan Adayı Sakari meslektaşlarını ziyaret etmeye devam ediyor

Başkan Adayı Balı Sakari yaptığı açıklamada; "Bugün Işıklar Kasabamıza sadece 5 km uzaklıkta olan Kızıldağlı köyündeydik. Hemşehrilerimle şoförler ve otomobilciler odası başkanı olduğumda yapacaklarımı anlattım. Onların sıkıntılarını ve taleplerini not aldım. Şunu gördüm ki; Işıklar-Kızıldağ sadece coğrafi olarak yakın olmakla kalmamış, gönül bağımız da sağlammış. Kızıldağlı meslektaşlarıma ve köy muhtarımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Sağolsunlar var olsunlar" dedi.

Şoförler ve Otomobilciler Odasının yaklaşan genel kurul öncesi ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Balı Sakari, tüm şoförlerimizin taleplerini, istek ve önerileri ile seçimlere hazırlanıyoruz. Seçimlerde kazanan şoför meslektaşlarım olacaktır. Bizler ziyaretlerimize devam edeceğiz, şoför kardeşlerimin sıkıntılarını hep birlikte çözeceğiz, üzerimize düşen görev ne ise, her zaman yanlarında olacağız" dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli