Başkan Akgedik’ten yeni takvim yılı mesajı

Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik yeni takvim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İlçeler 30.12.2021 22:24:00 0
Başkan Akgedik’ten yeni takvim yılı mesajı

Başkan Akgedik mesajında; “Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2022 yılına giriyoruz. Yeni yılın beldemiz başta olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, yeni yılda beldemiz için önemli ve yeni projeleri halkımızın hizmetine sunacağımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Akgedik mesajının devamında; “Ülkemizde ve şehrimizde önemli gelişmelerin yaşandığını 2021 yılını geride bırakıyoruz. Yeni ümitlerle ve hizmetlerle dolu 2022 yılına girmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

“2022 yılında Yaylabağı’mız için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Akgedik “Yaylabağı’mızın daha iyi bir noktaya taşımak için yerel idareciler olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri ve projelerimizi yerine getirmek için plan ve programımızı yaptık. Atılacak her adım ve sunulacak her hizmet halkımızın ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda olmuştur.

Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yeni yılda da aynı heyecan ve inançla çalışmaya devam edeceğiz.

Yeni yılın başta şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, hoşgörü, huzur ve refah getirmesini diler, hemşerilerimin yeni yılını en samimi duygularımla kutlarım” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli