Başkan Aldırmaz; “Hedef 1 milyon turist”

Sultandağ’ında Selçuklu Kent Meydanı projesi yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçeler 13.11.2021 17:38:00 0
Başkan Aldırmaz; “Hedef 1 milyon turist”

Sultandağ Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aldırmaz geçtiğimiz günlerde Selçuklu Kent Meydanı projesinin yapım çalışmalarının başladığını duyurmuştu. Selçuklu Kent Meydanı projesinin sadece Sultandağı’n değil Afyonkarahisar’ın da en önemli projesi olduğunu ifade eden Başkan Aldırmaz hedeflerinin 1 milyon turist olduğunu belirtti.

Destekler ve ziyaretler gecikmedi

Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aldırmaz’ın Selçuklu Kent Meydanı projesinin yapımına başlandığını duyurması üzerine geçtiğimiz gün İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban Sultandağı’nı ziyaret ederek “Tarihi Kent Meydanı” projesine desteklerinin tam olduğunu belirtti.

Bugün ise Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban Sultandağı’na bir ziyaret gerçekleştirerek hem Selçuklu Kent Meydanı projesinin yapım çalışmalarını yerinde inceledi hem de Sultandağlı vatandaşlarla bir araya geldiler.

Ziyareti sosyal medya üzerinden duyuran Prof. Dr. Veysel Eroğlu şu ifadelere yer verdi;

“Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve İl Genel Meclisi Başkanımız Burhanettin Çoban ile birlikte Sultandağı ilçesinde çalışmaları başlayan Tarihi Şehir Meydanı Projesini yerinde inceledik.

Sultandağı’nda hemşerilerimizle bir araya gelerek hasbıhal ettik.”

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli