Başkan Bozkurt: “Festivallerimiz yaz ayı boyunca devam edecek”

Şuhut Belediyesi Geleneksel Çocuk Oyunları ve Çocuk Eğlencesi Kukla Festivali Şuhut Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlendi.

İlçeler 16.06.2022 14:36:00 0
Başkan Bozkurt: “Festivallerimiz yaz ayı boyunca devam edecek”

Şuhut Belediye Başkanlığı, Şuhut Kaymakamlığı ve Kültür Turizm Bakanlığı tarafından 1.si düzenlenen Şuhut Belediyesi Geleneksel Çocuk Oyunları ve Çocuk Eğlencesi Kukla Festivali Şuhut Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Daire Başkanı Sanem Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, İlçe Müftüsü Fatih Aytekin ve çok sayıda çocuk ve velileri katıldı. Festivalde açılış konuşması yapan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt İlçemize teşrif eden Kültür Turizm Bakanlığı sanatçıları ve katılan tüm ailelere teşekkür etti. Başkan Bozkurt ve Kaymakam Düzgün sanatçılara ilçemize teşrifleri ve 100.yıl etkinliklerine verdikleri destekten dolayı plaket taktim etti.

Çocuk festivali ilk olarak müzikler eşliğinde çocukların dans gösterileri ile başladı. Daha sonra aileler yarışıyor ile sahneye alınan 6 aile kıyasıya yarıştı. Kukla gösterisi, Hacivat ve Karagöz ve balon şovla devam eden gösteride çocuklar doyasıya eğlendi. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt yaz ayı boyunca çocuk festivallerinin devam edeceğinin müjdesini çocuklara verdi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu