Başkan Bozkurt: “İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel bir ilçe haline geleceğiz”

Sosyal, kültürel ve eğitime yönelik projelerin yanı sıra fiziki belediyecilik çalışmalarıyla da ilçenin çehresini değiştiren Şuhut Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor.

İlçeler 20.05.2022 21:29:00 0
Başkan Bozkurt: “İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel bir ilçe haline geleceğiz”

Şuhut Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Hizmetleri çerçevesinde belediye yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

İlçede belediye tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt yolların bozulan kısımlarının onarılması; stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi, zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılması ve zemine uygun kalitedeki yol malzemesinin serilmesi çalışmaları yürütülüyor.

Belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler, sanayi sitesi çevresi ve 2 mahallede çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalarla vatandaşların hem ulaşımı kolaylaştırılıyor hem de ilçenin çehresi güzelleştiriliyor.

Yol bakım onarım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt; “Şuhut Belediyesi olarak mahallelerimizde ve sanayi sitesinde gerçekleştirdiğimiz parke taşı döşeme ve asfalt çalışmalarımızı belirli bir program dahilinde aralıksız olarak sürdürüyoruz. Sanayi sitesinde elektrik tellerinin yeraltına alınmasıyla birlikte bozulan yolların eksiklerini tamamlayıp sanayi sitesinden sonra iki mahallemizde daha devam eden doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan yollara ağırlık vereceğiz.

Bu güzel ilçemizin kıymetli insanlarına ekibimizle birlikte büyük bir gayretle çalışarak, ilçemize hizmetler kazandırarak yolumuza devam edeceğiz. İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe hedefimize ulaşacağımızdan hiç kuşkumuz yok. Asfalt ve parke döşeme çalışmalarımızla yenilediğimiz yollar kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli