Başkan Bozkurt: “Yetim gülerse dünya güler”

Şuhut’ta yaklaşık 300 yetime Şuhut Dosteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Şuhut Vakfı ve Şuhut Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bayram kıyafetleri için hediye çeki ve 200 aileye gıda paketi dağıtıldı.

İlçeler 18.04.2022 17:26:00 0
Başkan Bozkurt: “Yetim gülerse dünya güler”

Düzenlenen iftar yemeğine Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve eşi Şerife Bozkurt, Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün, Ak Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, Şuhut Dosteli Yardımlaşma Derneği Başkanı Muharrem Yeğenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Şuhut Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uysal ve yönetim kurulu üyeleri, protokol üyelerinin yanı sıra yetim çocuklar velileri ile katıldı.

İftar sonrasında yapılan duaların ardından konuşan Muharrem Yeğenoğlu destekleri için Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün’e ve ev sahipliği için Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’a, Şuhut Vakfı ve Şuhut Dosteli Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyelerine ve tüm bağışçılara teşekkür etti.

Düzenlenen gecede konuşan Başkan Bozkurt yaptığı açıklamada: “Ramazan ayının 15.günü Şuhut’ta yaptığımız 9. yetim giydirme kampanyası daha nice 9’lara diyelim inşallah. Ben şimdiden gelecek seneye de ev sahipliği yapma sözünü şimdiden veriyorum. Yetim giydirme kampanyasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Yetim gülerse dünya güler” dedi.

Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün’de yaptığı açıklamada her iki derneğin yönetim kurulu üyelerine, bağışçılara ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’a teşekkür etti.

 İftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla son buldu.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli