Başkan Bozkurt’tan Berat Kandili mesajı

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Ramazan Ayı’nın gelişini müjdeleyen Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.

İlçeler 17.03.2022 17:29:00 0
Başkan Bozkurt’tan Berat Kandili mesajı

Başkan Bozkurt; kurtuluş, af, merhamet ve mağfiret gecesi olan Berat Gecesi’nin tefekkür, tezekkür ve yenilenme gecesi olduğuna vurgu yaptığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Berat Kandili kurtuluş, bağışlanma ve arınma gecesidir. Berat Kandili, bizlere tefekkür etme, kendimizi sorgulama, dargınlıkları, küslükleri giderme ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar. Berat, Yaradan’ın affına erişebilmek için yaratılanı affetme günüdür. Bu mübarek geceden gerçek manada istifade edebilmenin yolu, nefsi muhasebe ve vicdani sorgulamadan geçiyor.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cenab-ı Hakk’ın rahmet, bereket, af ve mağfiretinden azami derecede istifade etmek temennisiyle tüm İslam âleminin ve Tüm Şuhutlu hemşerilerimin Berat Kandili’ni tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum. Berat kandilimiz mübarek olsun” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli