Başkan Bozkurt'tan Kurban Bayramı mesajı

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İlçeler 9.07.2022 00:28:00 0
Başkan Bozkurt

Başkan Bozkurt mesajında: “Bayramlar, toplum olarak karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, barışın, millet olma bilincinin birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir.

Üzerinde yaşadığımız bu güzel memleketin, inancında ve kültüründe var olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları bayramlarda daha büyük bir önem taşımaktadır.

Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz.

Her günümüzün bayram sevinci içerisinde geçmesi, daha nice bayramların hep birlikte yaşanması temennisiyle, öncelikle şehit ailelerimizin, bütün gazilerimizin ve tüm Şuhutlu hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik eder, bayramın ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini diler, sevgi  ve saygılarımı sunarım” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli