Başkan Çöl ziyaretlerine devam ediyor

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Başkan Yardımcı Mehmet Öztopbaş, vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

İlçeler 26.01.2022 18:42:00 0
Başkan Çöl ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Mustafa Çöl tarafından rutin haline getirilen ziyaretler kapsamında; geçmiş olsun ziyaretleriyle, yeni doğan bebeklere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor. Sandıklı Belediyesi’nde çalışan personellere geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunan Başkan Mustafa Çöl, kendilerine ve ailelerine acil şifalar dileklerinde bulunarak, en kısa zamanda normal yaşantılarına dönmeleri dileklerinde bulundular.

Yeni dünyaya gelen bebekler ailelerini ziyaret eden Başkan Mustafa Çöl, ailelerine hayırlı, vatanına, milletine, dinine, bayrağına bağlı nesiller olmalarını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederek, evlatlarının hayırlı ve uğurlu olmalarını temenni ettiler.

Başkan Mustafa Çöl ziyaretleri kapsamında aileler bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak, bu konuda kendilerini gece-gündüz aramaktan çekinmemeleri gerektiğinin altını çizerek, ailelere günün bir hatırası olması sebebiyle hediye takdim ettiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar böyle günlerde dayanışma ve yardımlaşma duygularının kendileri için daha önemli olduğunu belirterek, bu nazik ziyaretler için Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür ettiklerini belirttiler.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli