Başkan Çöl'den Ahmet Uçmak’a hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar Sandıklı İlçesi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Afyon Yerel Basın'ın yeni açılan ofisine hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Yaşam 5.06.2022 22:14:00 0
Başkan Çöl

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Afyon Yerel Basın'ın İmtiyaz Sahibi Ahmet Uçmak'a yeni açmış olduğu işyerine hayırlı olsun ziyareti yaparak, Allah Hayırlı haberler yaptırmayı nasip etsin, bol ve bereketli olsun dilekleri ile çalışma hayatında Ahmet Uçmak'a başarılar diledi.

Eğitim hayatımdaki en önemli dönüm noktalarından olan Doktora Eğitimini tamamlayarak Doktor ünvanı alan Başkan Dr. Mustafa Çöl, Azmin, çalışmanın, fedakarlığın ve bilim adına bir eser bırakmanın haklı gururunu yaşan bir insan olarak, Afyon Yerel Basın İmtiyaz Sahibi Ahmet Uçmak, hizmetlerine kariyer ekleyerek devam eden, Çalışkan ve başarılı başkanımıza nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim, Allah yolunu ve bahtını açık etsin. İnşallah Başkanımız Dr. Mustafa Çöl'ü Milletvekili olarak görmek istiyoruz" dedi.

Yapılan Siyaset üzerine sohbet ve muhabbetin ardından Afyon Yerel Basın İmtiyaz Sahibi Ahmet Uçmak ve Dr. Mustafa Çöl hatıra fotoğrafı çekindi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu