Başkan Çöl’den eğitime bir destek daha

Sandıklı Belediyesi 8. ve 12. sınıflar için ücretsiz periyodik deneme sınavları yapacak.

İlçeler 22.11.2022 17:17:00 0
Başkan Çöl’den eğitime bir destek daha

Sandıklı Kaymakamlığı, Sandıklı Belediyesi ve Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak hazırlanan protokol kapsamında “Akademik Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi” kapsamında 7. 8. ve 12. Sınıf Öğrencilere ücretsiz deneme sınavları yapılacak.

Sandıklı Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşecek “Akademik Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi”nin protokol imzaları Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt tarafından Belediye Başkanlığı makam odasında atılarak resmiyet kazanmış oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt imza töreninde yaptığı açıklamada; Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e teşekkür ederek, öğrenci kardeşlerimizin yanında olduğu için duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, böylesine güzel bir projenin paydaşı olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek; “öğrenci kardeşlerimizin kendilerini geliştirmesi ve sınav stresi ile mücadele etme konusunda deneyim kazanmasını istiyoruz” dedi.

Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı