Başkan Çöl’den Miraç Kandili mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 27 Şubat Pazar gecesi idrak edeceğimiz mübarek Miraç Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçeler 27.02.2022 12:31:00 0
Başkan Çöl’den Miraç Kandili mesajı

Başkan Çöl mesajında; “Dinimizin en anlamlı gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak akıllarımızda yer eden mübarek Miraç Kandili, bizler için birçok mesaj ve mucizelerle doludur. Mübarek üç ayların içinde yer alan Miraç Kandili’nin birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimizi pekiştireceğine canı yürekten inanıyorum.

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Peygamber Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak, bu gece vesilesiyle, insanları birbirine yaklaştıracak, sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak tavırlar sergilemenin yollarını aramanın doğru olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bu kutlu gecenin, ülkemiz, milletimiz ile tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, Sandıklılı hemşehrilerim başta olmak üzere, bütün İslâm âleminin Miraç Kandili’ni gönülden tebrik ediyorum.” temennisinde bulundu.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli