Başkan Çöl’den Regaib Kandili mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 3 Şubat Perşembe gecesi idrak edeceğimiz mübarek “Regaib Kandili” ve bugün itibarıyla içerisinde bulunduğumuz üç aylar münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçeler 3.02.2022 12:38:00 0
Başkan Çöl’den Regaib Kandili mesajı

Başkan Mustafa Çöl mesajında; “Üç ayların da başlangıcı olan Regaib Kandili, bizler için manevi bir fırsattır. Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha hep birlikte eda etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu gece hoşgörü ortamının gelişmesine, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, ahlaki yönlerimizin yeniden ön plana çıkmasına gayret göstermeli, başta şehrimiz ile ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hâkim olması için dua etmeliyiz. Rabbimizin bizlere sunduğu bereket ve rahmet dolu üç aylara ulaşarak, on bir ayın sultanı Ramazan’ın gölgesini üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Regaib Kandili’ni kutluyor, bu mübarek gecenin ve üç ayların Müslümanların birlik ve dirliğine; insanlığın sağlık, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” İfadelerine yer verdi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli