Başkan Değer: “Ramazan Ayı’nda da gönüllere dokunuyoruz”

Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yıldız Değer Ramazan ayı nedeniyle bir açıklamada bulundu.

Gündem 29.03.2023 17:28:00 0
Başkan Değer: “Ramazan Ayı’nda da gönüllere dokunuyoruz”

Başkan Değer Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Öncelikle tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını en kalbi duygularımla kutluyorum. Mevlam bizleri daha nice Ramazanlara sağlık ve sıhhat içerisinde ulaştırsın İnşallah.

Bizler Ramazan ayı vesilesi ile bu Ramazan’da da gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Öncelikle bu konuda ben hayırseverlerimize buradan hasleten çok teşekkür ediyorum Allah onların birini bin etsin inşallah bu zamana kadar yaklaşık 100 gıda kolisini ihtiyaç sahiplerimize ulaştırdık. Allah nasip ederse Ramazan sonuna kadar bu sayıyı 500'e çıkaracağız.

Yani bu da bu Ramazan ayında toplamda 500 ihtiyaç sahibine ulaşmamız anlamına geliyor. Tabii önceliğimiz öncelikle depremzede kardeşlerimiz çünkü onların normal ihtiyaç sahiplerinden daha fazla ihtiyaçları var. Öte yandan derneğimiz aracılığı ile yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz bizlere ulaşabilir, bizler dernek olarak ihtiyaca göre tekerlekli sandalye, gıda, giyim, fitre ve zekatlarınızı İhtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Ben tekrar buradan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.2 ° / 0.9 ° Güneşli