Başkan Erol’dan albikere.com jesti

Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle hem kadın istihdamını artırmak hemde öğrencilere burs imkânı sağlanan albikere.com’dan aldıkları hediyeleri öğretmenlere takdim etti.

İlçeler 24.11.2021 16:34:00 0
Başkan Erol’dan albikere.com jesti

Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilimizin internet alışveriş sitesi olan hem kadın istihdamını artırmak hemde öğrencilere burs imkânı sağlanan albikere.com’dan aldıkları hediyeleri öğretmenlere takdim etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kızılören İlçe Kaymakamı Ömer Tekeş ve eşi Burcu Tekeş, Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol ve eşi Fatma Erol ile birlikte ilçe de görev yapan öğretmenler ile yemekli programda bir araya geldi.

“Öğretmenler gününüz kutlu olsun”

Programda konuşan Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol ilçe de görev yapan öğretmenlerin gününü kutladı. Erol, “İnsanımızı yüksek idealler doğrultusunda yetiştiren ve geleceğimizi büyük bir özveriyle inşa eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bu mukaddes görevi ifa eden fedakâr öğretmenlerimize hürmetlerimi sunuyorum. Medeniyetimiz, tarihin her döneminde öğretmenlerine en yüksek değeri vermiş; onların kıymetinin her şeyin üstünde olduğunu öğütlemiş bir gelenekten beslenmektedir. Öğretmenlerimiz her devirde yaşadıkları toplumun âkil insanı, yol göstericisi, millî ve manevi değerlerinin taşıyıcısı konumundadır. Şüphesiz ki ülkemiz; sahibi olduğu bu eşsiz eğitim kahramanlarının, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir. Ülkemizin geleceğini inşa etme adına gösterdikleri çabalar ve hedeflerimizi gerçekleştirmemizdeki fedakârlık ve özverileri nedeniyle öğretmenlerimize millet olarak çok şey borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli olan ve görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

Başkan Erol daha sonra ilimizin internet alışveriş sitesi olan hem kadın istihdamını artırmak hemde öğrencilere burs imkânı sağlanan albikere.com’dan aldıkları hediyeleri öğretmenlere takdim etti.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu