Başkan Karaman duyurdu, bakanlıktan onay alındı

Asrın projesi Sinanpaşa Organize Sanayi Bölgesi, Afyonkarahisar’ın parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İlçeler 14.01.2022 13:15:00 0
Başkan Karaman duyurdu, bakanlıktan onay alındı

Sinanpaşa OSB ile ilgili bir açıklamada bulunan Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman projenin onaylandığı müjdesini verdi. Başkan Karaman açıklamasında emeği geçenlere teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi;

Afyonkarahisar Merkez 2. OSB İmar Planı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. Bu süreçte desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, Tarım Ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli, Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Ak Parti Afyonkarahisar Millet Vekillerimiz Sayın  Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven  Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Hüsnü Serteser  İl Genel Meclis Başkanı Sayın Burhanettin Çoban Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay ve tüm emeği geçenlere şahsım ve ilçem adına ayrı ayrı teşekkür ederim hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 25.2 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli