Başkan Karaman’dan hanımlara özel Ramazan programı

Sinanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Vuslat Sema ve İlahi Grubu ilçede sahne aldı.

İlçeler 27.04.2022 05:14:00 0
Başkan Karaman’dan hanımlara özel Ramazan programı

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman öncülüğünde ilçedeki bayanlara özel olarak gerçekleştirilen programa ilçeden ve köylerden yoğun katılım sağlandı. Vuslat Sema ve İlahi Grubu’nun sahne aldığı bayanlara özel gece Peygamber Efendimizin (S.A.V) Sakal-ı Şerif’i ile taçlandı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman: “Çok kıymetli misafirler ,hanım kardeşlerim. Düzenlemiş olduğumuz programımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Öncelikle rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı Şerif ayınızı kutluyor, ülkemize insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Pandemi sebebi ile uzun bir süre birbirimizden uzak kaldık, nice zorlukları birlikte aştık. Her alanda sizlerin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Normalleşme süreci ile artık hayatımızın her alanında iyileşmeleri görmekteyiz.

Siz hanım kardeşlerimize yönelik milli ve manevi duygularımızın gelişmesine katkısı olacak bu tür programları destekleyeceğimizi belirtmek istiyorum. Vuslat Sema ve İlahi Grubu’nun sahne alacağı bu özel programdan istifade etmenizi temenni ediyorum.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimiz (sav)’in doğum yıl dönümünün Tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve adalet getirmesini Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum. Kutlu doğum yıl dönümü Vesilesi ile saat 16;00’da Sakalı Şerif ziyareti ile taçlanacak olan programı beğeneceğinizi umuyorum. Önümüzdeki dönemde de bu tür program ve organizasyonları sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyacağım .Yaklaşan Ramazan Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu, huzurlu bayramlara erişmenizi diliyorum.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli