Başkan Koyuncu Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu’na katıldı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Emirdağ OSB’de faaliyete geçen Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu’nun açılışına katıldı.

İlçeler 11.01.2022 16:21:00 0
Başkan Koyuncu Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu’na katıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü proje olan ve büyük işlem hacmine sahip olan Organize Sanayi Bölgelerine açılan Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu’nun açılışı Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ve Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Açılan bu merkezle OSB’de faaliyet gösteren fabrikaların ara eleman ihtiyaçlarını buraya bildireceğini belirten Kaymakam Bilici, Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli çalışarak Mesleki ve Teknik Liselerinden ihtiyaç doğrultusunda eleman temin edileceğini ve bu sayede istihdamın sağlanacağını ve OSB ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında bir köprü kurulacağını sözlerine ekledi. Kaymakam Bilici, açılan merkezin Emirdağ’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılışa katılan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “İlçemizin ekonomik ve sosyal gelişimi ile nitelikli insan gücünün karşılanmasında önemli katkıları olan Organize Sanayi Bölgesi, işletmelerin nitelikli işgücü ihtiyaçlarının karşılanmasının sağlanması amacıyla mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının OSB’lerde yer alması, eğitim-sektör iş birliği açısından önem arz etmektedir. Açılan Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Büromuz Kadim şehrimize hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Açılışa Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, OSB Müdürü Şamil Çil, Okul Müdürleri ve OSB’ de faaliyet gösteren fabrikaların yetkilileri katıldı.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli