Başkan Mehmet Zeybek'ten Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tüm İslam Âleminin ve Afyonkarahisar halkının Kurban Bayramı'nı kutladı.

Gündem 9.07.2022 01:57:00 0
Başkan Mehmet Zeybek

Bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğine dikkat çeken Başkanı Mehmet Zeybek, mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturan, insanları kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların kabardığı, örf ve adetlerin hatırlandığı özel günlerdir. Kurban Bayramı bizlere dayanışma, yardımlaşma ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlatır.

Bu duygularla, şehit yakını ve gazilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlar; aile büyüklerimiz, akrabalarımız, öksüz ve yetimlerimizle birlikte sevgiyi ve sevinçlerimizi paylaşarak bayramımızı en güzel şekilde idrak etmeyi temenni ederim. Bizleri sağlık ve mutluluk ile Kurban Bayramı’na ulaştıran Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Kurban Bayramı’nın size ve ailenize sağlık, şehrimize mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum. Kestiğiniz kurbanın kabul olacağı, evinizin Kurban Bayramı’nın bereketi ile dolacağı nice bayramlar geçirmek dileği ile. Tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı mübarek olsun.”


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli