Başkan Mustafa Çöl: “Gelecek nesillere ışık tutan çalışmalar yapmanın gururunu yaşıyoruz”

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk ve beraberindeki heyet, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler.

İlçeler 23.11.2022 15:00:00 0
Başkan Mustafa Çöl: “Gelecek nesillere ışık tutan çalışmalar yapmanın gururunu yaşıyoruz”

Sandıklı İlçesi’nde yapılan ve yapılması düşünülen projelerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunan heyet, ziyaretinde akabinde restorasyon çalışmalarının devam ettiği Hamamönü Camiinde ve Müradin Camiinde incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk burada yapılan çalışmaları yakından ilgilenerek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

Başkan Dr. Mustafa Çöl inceleme sırasında yaptığı açıklamada; “Sandıklı ilçemizin tarihi dokusunu bozmadan, gelecek nesillerimize ışık tutması açısından, yaptığımız çalışmalara yenilerini eklemenin gururu ve heyecanı içerisindeyiz.

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte koordineli olarak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bundan sonra yapılan çalışmalar hakkında kendileriyle istişarelerde bulunduk. Hamamönü Camiisinde yapılan çalışmalarının bitmesiyle birlikte inşallah Müradin Camii içinde restorasyon çalışmalarımızı başlatacağız.

Ben bu vesileyle Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk ve ekibine ilçemize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” İfadelerine yer verdi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı