Başkan Şahin, İscehisarspor alt yapı sporcularını ziyaret etti

İscehisar Spor alt yapı öğrencileri, futbol antrenörleri gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

İlçeler 19.11.2021 10:08:00 0
Başkan Şahin, İscehisarspor alt yapı sporcularını ziyaret etti

İscehisar İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, İl Genel Meclis Üyesi Murat Dikmen ve iş insanı İrfan Çelikten ile birlikte genç sporcuların antrenmanını ziyaret eden İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İscehisar Spor Kulüp Başkanı Avni Azgın ve antrenörlerden bilgi aldı.

Genç sporcularla bir süre sohbet ederek nasihatlerde bulunan Başkan Şahin; “Yakın süreçte başlayacak olan alt yapı liglerinde mücadele edecek olan genç sporcularımıza moral ziyaretinde bulunduk. İlçemizi en güzel şekilde temsil edeceklerinden hiç şüphemiz yok. Sadece lig süresince değil yıl boyunca futbol akademisi şeklinde öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Saygılı, güzel ahlaklı, kendisine ve topluma faydalı sporcular yetiştirmek en büyük hedefimiz.

Çocuklarımızın spora teşvik edilmesinde, farklı etkinlikler oluşturarak keyifli vakit geçirmelerinde ve kötü alışkanlıklara yönelmelerinin engellenmesi amacıyla bu tür organizasyonlar bizim için çok önemli. İscehisar Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik desteklerimiz devam edecek” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli