Başkan Sarı, bayan personellerin gününü kutladı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan bayan personeller ile Dinarelli Dinlenme Tesisleri’nde kahvaltı programında bir araya geldi.

İlçeler 8.03.2022 17:02:00 0
Başkan Sarı, bayan personellerin gününü kutladı

Program kapsamında; Personelin Kadınlar Gününü kutlayan Belediye Başkanı Nihat Sarı, Kadınlar Günün önemine değinerek, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ileri görüşlülüğü sayesinde, o dönem Dünya’nın birçok gelişmiş ülkesinde bile olmayan haklar kadınlarımıza tanınmıştır. Toplumun temel taşı aile olduğuna göre ailelerin de temel taşı hiç şüphesiz ki kadınlardır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehit annelerimiz olmak üzere tüm vefakâr, cefakar ve fedakar Kadınlarımızın Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Belediyemizde çalışan bayan personeller ise bu anlamlı günde personellerimizin gününü kutlaması dolayısıyla Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.

Kahvaltı sonunda günün anısına Belediye Başkanı Nihat Sarı, belediye bayan personellerine ve tesiste çalışan bayan personellere çiçek takdim etti.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli