Başkan Sarı; “En kısa sürede ihale aşamasına geçiyoruz”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı spor alanında yapacağı projeleri hayat geçirmek için kolları sıvadı.

İlçeler 3.11.2021 18:54:00 0
Başkan Sarı; “En kısa sürede ihale aşamasına geçiyoruz”

Geçtiğimiz aylarda ilimize gelen Gençlik ve Spor Bakanı  Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından ilçeye sözü verilen ve yatırım programına alınan Gençlik Merkezi, Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ülkemiz genelinde roman vatandaşların sportif faaliyet yapmaları için başlatmış olduğu proje kapsamında 1 adedi roman vatandaşlara yapılmak üzere toplam 2 adet halı saha, stadyuma yürüyüş yolu ve çimlendirme bakım çalışmalarının yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Yatırımları protokolü imzalanmıştı.

Yapılan protokol neticesinde yatırım programına alınan projelerimiz ile ilgili Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı ziyarette bulunan proje danışman firma yetkilileri ile yapılan görüşmede ilçemiz kapalı spor salonu yanında bulunan alana yapılacak olan gençlik merkezi, yüzme havuzu, iki adet halı saha, stadyuma yürüyüş yolu, sentetik çim yapımı ve bakım tadilat çalışmaları ile ilgili proje teknik detayları sonlanarak ihale aşamasına geçiliyor.

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “İlçemize kazandırılacak olan bu güzel projeler ile hem gençlerimize hem de roman vatandaşlarımıza yeni sportif alanlar kazandırmış olacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile gençlerimizin ve vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bugün proje danışman firma yetkilileri ile proje teknik detaylarını tamamladık. En kısa sürede ihale aşamasına geçiyoruz. Projelerin kazandırılmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Valimiz Gökmen Çiçek’e ve Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli