Başkan Sarı: “Gazimizi rahmetle anıyorum”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Kıbrıs Gazisi Merhum Cengiz Kartal’ın vefatının sene-i devriyesi dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneğine ziyarette bulundu.

İlçeler 2.02.2022 18:42:00 0
Başkan Sarı: “Gazimizi rahmetle anıyorum”

Dernek Başkanı Tevfik Kılıçkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan ve beraberindeki heyetin bulunduğu ziyarette; Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Merhum Gazi Cengiz Kartal’ı, tüm şehitleri ve gazileri saygıyla ve rahmetle andığını ifade ederek her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirtti.

Akabinde ise Belediye Başkanı Nihat Sarı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilciliğine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve beraberindeki heyetin bulunduğu ziyarette; Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Kumartaşlı tarafından günün anısına hediye takdim edilerek Şehit aileleri ve Gazilere dernek tarafından dağıtımı yapılan kişiye özel takvim ve telefon tutacağı dağıtımı hakkında bilgi verildi.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, Şehit ailelerimize ve gazilerimize dernek tarafından yapılan bu anlamlı hediyeler dolayısıyla tebrik ettiğini ifade ederek, Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman yanında olduğunu ve belediye olarak üzerine düşeni yapacaklarını belirtti.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli