Başkan Sarı; “Her zaman şahsım ve belediye olarak yanınızdayım”

Kızılay Dinar Şube Başkanı Burak Çiçekdemir, yönetim kurulu üyeleri ve Kızılay gönüllüleri Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İlçeler 5.11.2021 18:07:00 0
Başkan Sarı; “Her zaman şahsım ve belediye olarak yanınızdayım”

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Nihat Sarı ile bir araya gelen Kızılay Dinar Şube Başkanı Burak Çiçekdemir, yönetim kurulu üyeleri ve Kızılay gönüllüleri, kendilerine her zaman destek veren Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.

Ziyarette Kızılay Şube Başkanı Çiçekdemir, Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya Kızılay’ın uluslararası, ulusal ve yerelde yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nihat Sarı ise Kızılay Dinar Şubesi’nin aktif çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, “Kızılay Dinar Şube Başkanı Burak Çiçekdemir’e, yönetim kurulu üyelerine ve gönüllülerine, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Her türlü felaket ve sorunda hep en önde olan Kızılay çalışanlarının ve gönüllülerinin haftasını kutluyorum. Her zaman şahsım ve belediye olarak yanınızdayım” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli