Başkan Sarı huzurevi projesi ile ilgili Ankara’da temaslarda bulundu

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Ankara programları kapsamında Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ile birlikte ilçeye huzurevi yapılması ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

İlçeler 16.11.2021 19:42:00 0
Başkan Sarı huzurevi projesi ile ilgili Ankara’da temaslarda bulundu

İlk olarak Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya ile ilçede bulunan huzur evinin depreme dayanıklı olmaması dolayısıyla kapanacağını ve birçok huzurevi sakininin mağduriyet yaşadığını belirten Belediye Başkanı Nihat Sarı, bu konuda ilçemize bir huzurevi yapılması için talepte bulundu.

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “İlçemizde bulunan huzur evinin depreme dayanıklı olmaması dolayısıyla kapanacak olması nedeniyle Ankara’da AK Parti İlçe Başkanımız İdris Er ile birlikte görüşmeler gerçekleştirdik. İlk olarak Milletvekilimiz Ali Özkaya’yı ziyaret ederek konuyla ilgili bilgi verdik. Milletvekilimiz Ali Özkaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonucunda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tarlacı ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan Koç’u ziyaret ettik. Ziyaret olumlu bir ortamda gerçekleşti. Genel Müdür Uzm. Dr. Orhan Koç, ilçemize bir heyet göndererek belirlediğimiz alanda inceleme yaptıracağını ve yapılan altyapı incelemelerinin ardından Bakanlığa gerekli bilgileri vererek destek vereceğini belirtti. İnşallah yaptığımız girişimlerimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın, Milletvekilimiz Ali Özkaya’nın, Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı ve Dinar eski Belediye Başkanı Mustafa Tarlacı’nın destekleri ile ilçemize Devlet huzurevi kazandırmayı planlıyoruz” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli